Фурор! Доброслав Радев от Дупница стана балкански шампион по кикбокс, бившият гард на Галеви – Конана вееше знамето

Красимир Сулев, шампиона Добри, Конана, Кирил Чакъров

Шампионът по кикбокс Доброслав Радев от Дупница завоюва нов феноменален успех в кариерата си. Той стана Балкански шампион в надпреварата по кикбокс в столицата на Босна – Сараево.

Триумфът на Добри

Радев бе безапелационен в кат до 71 кг стил лоу кик и закономерно се окичи с титлата. В първия мач дупнишкият боец победи опонента си от Черна гора и на финала срещна другия българин в тази категория Никола Николов. Класата си каза обаче думата и Радев не остави шанс на сънародника си. В надпреварата взеха участие 8 държави и над 700 участници. “Всичко различно от златото щеше да е провал. Не сме се и замисляли, че може да не сме номер 1 на Балканите, защото целите ни са много, много по-високи. „Добри не даде шанс на съперника си и заслужено спечели златене медал. Това ни беше транплин за Световното първенство през септември в Италия” сподели треньора на Доброслав в СК „Патриот” Дупница, Кирил Чакъров. Той изказа благодарности към всички в СК „Патриот”, всички приятели и община Дупница, които оказват голяма подкрепа. На Доброслав Радев предстои лагер в Камчия”, коментира треньорът на “Патриот” Кирил Чакъров.

В антуража на Добри подскачаше и Георги Градевски – Конана, станал известен като бодигард на братя Галеви. Преди години Конъна скочи и отсече: „Не знам и не ме интересува къде са Галеви”, като се опита да се разганичи от дупнишките бандити. В носенето на шампионската титла помогна и Красимир Сулев, който пък е бил бивш гард на Ал. Палчев.