Home Бизнес Валентин Караилиев строи дом за 12 деца в Дупница за 292 000...

Валентин Караилиев строи дом за 12 деца в Дупница за 292 000 лв в срок от 240 дни

Валентин Караилиев

Бившият зам.-кмет на Дупница Валентин Караилиев, собственик на строителна фирма спечели обществена поръчка за изграждане на социален дом за деца. Караилиев излезе от политиката и се захвана с бизнес. В Дупница оглавява Християндемократическата  партия, след като напусна лидерския пост на СДС.  Сградата на новият  ЦНСТ е проектирана на 1 етаж, с капацитет 12 деца и разгъната застроена площ – 330 кв.м.  Прогнозната стойност за изграждането е 292 000 лева без ДДС. Центърът ще бъде изграден в близост до действащия сега „Надежда“ в района на бившите казарми, където е заложено да бъде изградено и преходното жилище отново по проект на общината, за да бъде обособен „социален район“.

Илиян Миланов

Както ВЯРА писа, 3 фирми участваха в процедурата по избор на изпълнител за изграждането на Център за настаняване от семеен тип за деца по проект на община Дупница. В открито заседание комисия с председател зам.-кметът на общината Красимир Георгиев отвори документите на кандидатите – “КНД – Консулт” ООД-Дупница, “Монолитстрой-Чорбаджийски, Байкушев” ООД-Благоевград и „Меридиан” ЕООД-Дупница.

Петър Байкушев

„КНД – Консулт” ООД-Дупница е регистрирана в Дупница с управител Валентин Караилиев и съдружници Мариана Николова и Диана Караилиева, „Меридиан” ЕООД-Дупница е на Илиян Миланов и съпругата му Райна, благоевградската “Монолитстрой-Чорбаджийски, Байкушев” е с управители Петър Байкушев и Васил Чорбаджийски. В капитала на фирмата те участват с дялове от 1 249 300 лв.

Комисията с председател зам.-кметът на общината Красимир Георгиев

 

error: Хубав ден :)