ЮЗУ „Неофит Рилски“ е домакин на работна среща за издаване на двойни дипломи в сферата на устойчивото управление на туризма

В Благоевград ще се проведе работна среща, на която ще бъдат обсъдени възможностите, процедурите и изискванията според националното законодателства за издаване на двойни дипломи по проект  “Licence, Master professionnels en formation ouverte et à distance pour le développement du tourisme durable en Chine, au Vietnam et au Kirghizstan – LMPT” от 27 до 29 юни.

Домакин на събитието ще бъде Югозападният университет „Неофит Рилски“, водещ партньор по проекта. Официалното откриване на срещата ще се състои на 27 юни 2018 г. от 10:30 ч. в Университетския център „Бачиново“. На срещата ще присъстват представители на организациите партньори по проект LMPT, съфинансиран по програма „Еразъм+“  на Европейския съюз за изграждане на капацитет във висшето образование: GIP FIPAG, проектна организация на Академия „Гренобъл“, Франция, Солунския университет „Аристотел“,  Висшия технологичен образователен институт „Централна Македония“ – гр. Серес (Гърция),  Виетнамския национален селскостопански университет и Университета на Хюе – колеж по икономика (Виетнам), Университета АДАМ, гр. Бишкек (Киргизстан), Киргизкия икономически университет на името на Муса Рискулбеков и Исикулкския държавен университет на името на К.Тинистанов, град Каракол (Киргизстан),  Университета на Гуандонг за чуждестранни изследвания, Сечуанския туристически университет и Университета Джинан (Китай).