Почти няма човек, който да не е мечтал да има райско кътче, на което да избяга от ежедневието. Е, не всеки може да си позволи такова, но не пречи да се насладим на красотата на звездните домове, разположени на такива места. Като домът на журито на X Factor Никол Шерцингер и приятелка на тенесиста Григор Димитров.

Разположена на повече от един акър площ, къщата се намира във Ваяна, на западното крайбрежие на Хонолулу и предлага гледка към планините и Тихия океан, пише idei.bg. Имотът е с четири спални и има голяма и светла кухня с кът за закуска.

Стилът от кухнята се пренася и във всекидневната, която разполага с камина, малко нетипично за място като Хавай. И ако горните две стаи, може би имат нужда от малко освежаване, то спалнята се отличава с доста елегантен и изчистен вид.  Имотът е с четири спални и има голяма и светла кухня с кът за закуска.

Стилът от кухнята се пренася и във всекидневната, която разполага с камина, малко нетипично за място като Хавай. Дворът разполага с басейн с лятна кухня и зона за релакс, а къщата е обградена с тучна зеленина.

Please follow and like us: