Извънредно! В парламента стана напечено! ВМРО нахлуха в стаята на ДПС!

Депутатите от ВМРО изненадаха ДПС и нахлуха в стаята им с желание да се подпишат под искането на движението за анкетна комисия, която да проучи данните в медиите за корупционни практики при даването на българско гражданство.

11 от хората на Красимир Каракачанов настояха да се разкрие истината, за да бъдат спрени внушенията и да покажат, че няма от какво да се притесняват.

От ВМРО държат да има такава анкетна комисия, за да се разбере как са получавали гражданство турски граждани, само и само да заминават за трети страни, а сънародниците ни от Македония били спъвани.

Искаме, за да се види колко изселници са получили такова през последните 20 г. без да имат право на това, каза Ангелов, като допълни, че нарушенията, които се разследват, се отнасят до управлението на БСП и ДПС.

Припомняме, че от ДПС поискаха анкетната комисия, като се позоваха на публикации в чужди и наши медии, в които се изказват съмнения за корупция, в която има замесен поне един министър и вицепремиер на националистите. Имена не бяха назовани, но от ВМРО смятат, че атаките са към тях. Групата, предвождана от организационния секретар на ВМРО Юлиан Ангелов, сложи подписите си, а на излизане призна: “Не ни посрещнаха с баклава и локум”. “Няма, Байрямът свърши”, пошегувал се един от домакините от ДПС за липсата на почерпка в стаята – депутатът Рамадан Аталай. Шегите в кулоарите продължиха и от двете групи заключиха по повод подписите на войводите, че вътре са подписали Сан-Стефанския мирен договор.