Кметът Вяра Церовска и председателят на структура на КТ „Подкрепа“ Любомир Жотев подписаха колективен трудов договор

Кметът Вяра Церовска и председателят на регионалната структура на КТ „Подкрепа“ Любомир Жотев подписаха колективен трудов договор между Община Перник и синдикалната организация. Той касае социалните дейности, които са обединени под едно единно счетоводство на територията на общината. С документа се уеднаквяват социалните придобивки на всички работници и служители като отпуски, допълнително заплащане, условия на труд и взаимна комуникация.

„Полагаме големи усилия, за да се справяме с проблемите, които са много повече от възможностите и даденостите на Общината. Абсолютно ясно оценявам условията, при които вие работите. Мисля, че заедно в един непрекъснат диалог ще постигнем най-доброто, защото това е нашата позиция. Да имаме по-добра услуга, по-добро заплащане и по-добър град за живеене. Убедена съм, че знаем какво правим и ще си постигнем целите си . Надявам се да имаме добро сътрудничество“, сподели кметът Вяра Церовска и посочи, че иска в Перник хората да имат спокойствие и сигурност.

„Персоналът е млад. Това са едни много кадърни, квалифицирани и с големи сърца хора. С този договор ще бъде по-ефикасен контролът в администрацията“, коментира Любомир Жотев и допълни, че ще следи за спазването на договора и подобряването на всички условия и услугите, които се ползват.