Петмесечният Емилиян Димитров от Кюстендил бе атракцията на 11-тия световен лагер по карате в Хърватия, 10 шурикенчета на световната купа в Умаг

Каратеките на "Шурикен" в Умаг

Синът на треньора на “Шурикен” Веселин и съпругата му Джесика направи фотосесия с няколко световни шампиони

 

Хърватският град Умаг бе домакин на 11-тия световен лагер по карате, с 8 световни шампиона в дисциплините ката и кумите. Сред участниците в лагера бяха и 10 състезатели от кюстендилския клуб “Шурикен”.

Малкият Еми със Сандра Санчез

Тренировъчните занимания бяха по 4 на ден, а след лагера се проведе световна купа за деца до 12 и младежи до 21 години.

Християн Василев се класира на 7-о място на кумите след много силни битки. Искрен Тодоров се представи добре в дисциплината ката.

Световна лига продължи с деца до 14 г., кадети 14-15 и джуниори 16-17 годишни.

Петмесечният сладур в ръцете на тати Веско

Георги Матуски спечели по 2 мача на ката и кумите и бе сериозно ощетен на ката в битката за медалите.

Деян Миленков, Янислав Миленков, Андрей Тодоров, Мартин Василев, Виктория Венкова, Владимир Назъров и Радин Тихолов играха добре, но късмет ги лиши от медали.

Бъдещата карате звезда позира с Джуниор Льофевър и Лука Валдеси

Най-малкият бъдещ каратист на “Шурикен”- Емилиян Димитров бе атракция на лагера и направи първите си снимки с няколко от световните шампиони – Джуниор Льофевър, Лука Валдеси  и Сандра Санчез. Петмесечният сладур позираше без никакви проблеми с всеки решил да се щракне с него за спомен. Еми е първородният син на треньора на “Шурикен” Веселин Димитров и неговата чаровна съпруга Джесика, бивша каратека.

За Андрей Тодоров, Виктория Венкова, Георги Матуски и Янислав Миленков предстои важен лагер в Словакия от 30 юли до 5 август.

Краси Ценкова