21-годишна девойка преживя най-големия шок в живота си, след като се събуди посред нощ, мислейки, че ѝ се ходи до тоалетна. Оказало се, че е започнала да ражда, съобщава „Дейли Мейл“.
Бет Бамфорд от английския град Стоук он Трент твърди, че нямала никаква представа, че е бременна, защото имала цикъл. Покачването на килограмите пък отдавала на това, че просто е дебела.   Тя и 22-годишния ѝ приятел Анди Морис вече имали две деца – Елза-Мей на 3 години и Аливия на 1 годинка. Докато Анди спял, тя родила момиченце (кръстено по-късно Уилоу). Ужасена, Бет повикала линейка, надявайки се, че медиците ще ѝ помогнат поне за следродилния етап. Преди да пристигне линейка, обаче, на бял свят излязло второ бебе – отново момиченце (Фрея).

За ужас на младата майка, Фрея се родила с краката напред. Бебето не дишало, но спешните медици успели да ѝ обяснят по телефона как с „леко разтърсване“ да помогне на бебето да поеме първата си глътка въздух.   По-късно станало ясно, че докато била бременна, Бет няколко пъти е ходила на лекар, но никой не разбрал, че две дечица са на път.

Please follow and like us: