50 кега бира изпиха “рокерите на Путин” в Кюстендил, Павел и Кристиян с най-красива самоделка и татуировка

 На международния мотосъбор „Нощни вълци” четири рок групи разтърсиха лесопарк „Хисарлъка“

Росана и Виктор най-добри на канадска, Владислава и Борислав с най-бързо изпита бира

Две вечери 1500 рокери, които бяха част от тазгодишния международен мотосъбор „Нощни вълци” в Кюстендил, куфяха на воля в бивака в двора на закритото белодробно училище в лесопарк „Хисарлъка“.

50 кега бира изпиха железните братя.

Железните братя от Сърбия, Македония, Република Сръбска, Черна гора, Англия, Австралия и България си спретнаха незабравими купони, яко подгрявани от четири рок групи – „Уран 242”, Raven in the dark, G point ROCK i Seven Hills. Сред участниците бе и чаровната Дария, която е на годинка. Тя е внучка на председателя на кюстендилския клуб “Нощни вълци” Бойчо Лещански и е трето поколение рокер.

Мотоциклетистите, популярни и като “рокерите на Путин”, заради подкрепата, с която се ползват от руския президент, бяха заредили бивака с 50 кега бира от различни литри, като по наша информация изпитото количество пиво за трите дни е близо тон.

След демонстрациите на площад „Велбъжд” участниците се впуснаха и в различни забавления. Сред тях бе задължителната канадска борба, най-добра татуировка, клубно дърпане на въже, както и надпиване с бира, най-красива самоделка и др.

Дворът на закритото белодробно училище в лесопарк „Хисарлъка“ оживя за три дни.

При дамите в надпреварата по канадска борба над всички беше Росана, а при мъжете Виктор – и двамата от Кюстендил. С най- красива татуировка изпъкна Кристиян Кирилов, а с най-красива самоделка мотор бе Павел.

4 рок групи вдигнаха градуса на макс.

При нежния пол Владислава бе най-бързата при надпиване с бира, а при силния пол победата грабна Борислав. Клубното дърпане на въже бе спечелено от Мотоклуб “Кан Аспарух”.

От клуба организатор “Нощни вълци” с председател Бойчо Лещански споделиха, че седмото издание на международния мотосъбор е преминало на високо ниво и най-важното – без инциденти.

Краси Ценкова