Родната моделка Гергана Райчевска е втората българка след Соня Васи, която ще лъсне на корицата на американското издание на мъжката библия „Плейбой“.

Красавицата получила предложение и солиден хонорар, за да радва с прелестите си жителите отвъд Океана, пише „Телеграф“. Близки до силиконката разкриха, че интересът към нея се е породил след участието й в световен конкурс във Вегас преди месец.

Тя се състезава в конкурса Miss Summer International като представител на Балканите и очарова много фенове не само от емигрантите ни там, но и американци, като грабна наградата „Най-усмихната и позитивна участничка“.

Именно по време на конкурса станало въпрос, че родната ни красавица се е снимала за една от последните корици на нашия „Плейбой“. Снимките достигнали до част от мениджърския екип на мъжката библия отвъд Океана и те останали очаровани от видяното. След няколко часа потърсили контакт с Райчевска и й предложили да украси списанието им, и то срещи солиден хонорар. „Няма да коментирам. Каквото има да става, ще се види“, загатна самата Райчевска. Силиконовата брюнетка е една от най-търсените моделки за реклами у нас, а ето че вече се радва и на световна слава. До момента единствената българка, пробила с еротика в Америка, бе Соня Васи. Дълги години никоя не успя да промени това, но ето че предложението към Райчевска вече е факт.

Please follow and like us: