С бойна стъпка шампионът по таекуондо Митко Джорджев от Дупница влезе в НСА, Мирослава Коляндова го бъзика: Библиотекарство ли ще учиш?

С бойна стъпка шампионът по таекуондо Митко Джорджев от Дупница влезе в Националната спортна академия. С ефектна снимка Джорджев се похвали, че вече официално е студент.

Митко Джорджев

Младата надежда на спорта се е щракнал пред входа на НСА, като е направил ефектна хватка. Самата снимки върви с текста „Новото ми училище”.

 Приятели и познати го заляха с пожелания за успех. Някои риторично питаха какво ще учи. В тази връзка друга гордост на таекуондото от Дупница – Мирослава Коляндова, която в момента се изявява като арбитър, се пошегува: „Сигурно библиотекарство.” На което Джорджев отговаря: “Нещо такова”.

 Джорджев е многократен медалист от международни турнири. Състезателят на СК „Гладиатор“ (Дупница) е сред тримата поканени да представят страната ни на най-високия клас турнири, сериите Гран при. Заради добрите резултати на Джорджев той получи покана за участие във второто издание за тази година на сериите в Москва. Те ще се проведат през август в руската столица, а Джорджев, Владимир Далаклиев и Калоян Бинев ще се състезават с най-добрите 32-ма в таекуондото. Митко Джорджев се състезава в олимпийската категория до 68 кг.

  Дупничанинът се подготвя усилено на престижния форум. За всички свои фенове сподели снимки от тренировката си на базата в Белмекен.