„Беласица“ приема „Вихрен“ в Първомай днес, феновете нетърпеливи да видят новите попълнения

Д-р Христо Мазнейков е извършил с 4-членен екип уникална операция на коляното на вратаря Георгиев

В петък, 27 юли, отборът  на „Беласица“ (Петрич) играе с „Вихрен“ (Сандански) от 18 часа на стадиона в Първомай. Феновете на двата отбора с нетърпение очакват промяна в двата състава след като в петричкия тим се завърнаха Димитър Стоев от „Пирин“ (Разлог), Владимир Кабранов от „Банско“, Марти Таушанов от ЦСКА-1948 и Кристиян Стоилов от гурбет в Германия. В отбора на „Вихрен“ в момента се подвизават екс националът Илиян Мицански, Даниел Златков – БГ Роналдо, Мартин Митов, завърнал се от „Спартак“ (Плевен), Вальо Георгиев – от гурбет в чужбина, Илия  Каталски и Живко Грозданов – от „Пирин“ (Гоце Делчев) и Анатоли Киков – от „Ботев“ (Пловдив).

Със сигурност на вратата на „Беласица“ няма да бъде титулярният страж Кирил Георгиев, който претърпя операция в МБАЛ „Св.София“ в столицата.

„Много тежка травма за петричкия вратар. Скъсана връзка на лявото коляно, като е засегната дори и капачката. Има и повреда на менискуса на левия крак, това, което можахме, спасихме. Според мен, четиричленният екип под мое ръководство, извърши уникална операция в клиниката по травматология в продължение на час и половина. Една седмица Кирил Георгиев ще престои в болницата, а след това ще му изготвя програма за активна рехабилитация, за да може максимум след два месеца и половина да започне редовни занимания“, сподели д-р Христо Мазнейков.