Радост на „Булаир”! Михаил Любомиров, Живко Живков, Васил Михайлов от ”Автомагистрали” асфалтираха улицата за курбана в неделя

Най-много около самосвалите тичаше организаторът на производството Васил Михайлов.

Димитър Дървенски: Доволни сме, строителите и инж. Пешев да заповядат на гощавката

Дупнишката ул. „Булаир” все пак ще бъде асфалтирана за традиционния курбан в неделя. Михаил Любомиров, Живко Живков, Васил Михайлов от дупнишката фирма ”Автомагистрали” надвиха времето и асфалтираха ул. „Булаир”.

Живко Живков си направи селфи до работната машина.

След публикация във в. „Вяра”, че дъждовното време ще попречи на ремонтните дейности, строителите вчера случиха на топло и слънчево време и цялата техника бе струпана на улицата по разпореждане на управителя инж. Александър Пешев.

Водачът на машината – асфалтова фреза – Мишо Любомиров и колегите му Живко Живков и Васил Михайлов получиха специални благодарности от организатора на курбана Димитър Дървенски.

Организаторът на курбана Димитър Дървенски

Той сподели: „Много сме благодарни на управителя на фирмата инж. Александър Пешев и на всички пътни строители за голямата работа, която свършиха.

Водачът на асфалтната фреза Мишо Любомиров

Да заповядат в неделя на курбана”. Шофьорите и децата колоездачи побързаха да пробват качеството на новия асфалт. „Всичко е наред”, сподели шофьорката Г. Стойчева.

Асфалтирането на улица „Булаир” зарадва жителите.

Строителите успяха да обработят и асфалтират вчера и цялата улица „Велико Търново”.