Дискотеката в Сапарева баня

П. Костадинова и Д. Райчов са пребити в дискотеката в Сапарева баня, стопанисвана от бившия гард на Братя Галеви – Янко Кирилов. Твърди се, че побоят им е нанесен от гардовете в заведението. Според официалното съобщение на полицията в РУ-Дупница е постъпил сигнал за разразил се побой пред увеселително заведение в Сапарева баня.

Я. Янков

При проведените специализирани полицейски действия са установени участниците – 2 жени на (30 и на 31 г.), 35-годишен мъж – те са били клиенти на заведението през нощта, и 30-годишен служител на заведението. При разразилия се побой няма сериозно пострадали, започнато е досъдебно производство по случая в РУ-Дупница, уведомен е дежурен прокурор. Полицейският участък в Сапарева баня се намира над дискотеката на Янко Кирилов в същата сграда. Дежурният полицай е потърсил помощ от Спешния център в Сапарева баня и от колегите си криминалисти от Дупница.

По случая работят криминалисти от РУП-Дупница. Разпитани са и гардовете, които са били на работа в нощта на събота срещу неделя.

Проверка на ВЯРА установи, че извършителят на побоя е Васил Малинов от Дупница. От полицията и прокуратурата не са предприели никакви действия срещу него в страшната нощ. Момичетата са с тежки поръжения, настанени са в института „Пирогов“.

1 коментар

  1. Охранителите в дискотеката са смешни комплексари. Най-редовно се упражняват на пияни, безпомощни клиенти на дискотеката, дори и без причина. Добре, че сме “НАЙ-ГОЛЕМИТЕ” и няма кой дани каже нищо, но това е само в малкия град. Не знам само дали ще сте толкова отворено в някой по-голям град. Ще дойде ден и ще си намерите майстора. Ще ви сложат на мястото. Избивайте си комплексите по друг начин.

Comments are closed.