Filed under: Дупница,Сапарева баня | 

 

Кирилов и бизнес партньорът му Станислав Скендерски вече са собственици и на ресторант „Паничище”, купиха и двора от общината за 43 000 лв.

114-01-qnko kirilov

Янко Кирилов

Фолкфурията Ивана направи страхотно шоу в новооткрития ресторант на бившия гард на Братя Галеви – Янко Кирилов.

114-01-Ивана_n

Мигове от купона с Ивана

114-01-01 677_n

Двуметровият бивш гард развива успешен ресторантьорски бизнес и стопанисва след основен ремонт ресторант „Седемте рилски езера”, собственост на местната кооперация в Сапарева баня. Преди няколко дни Янко Кирилов даде старт на заведението с шестзвезден купон.

114-01-01-

Е. Кастрев беше връзката между младежите в Дупница и управата в лицето на Пл. Галев, кмета А. Янев, Я. Тодоров и В.Василев

14-01-01-2 copy

 

Ивана успя да изненада сапаревобанци изключително приятно, примата пя на ухо на Янко Кирилов „Шампанско и сълзи”. Ресторантът беше претъпкан и звездата много се хареса на всички. Тя посвети песен и на бизнес партньора на Кирилов – Станислав Скендерски.

Звезда на вечерта бе още бизнес дамата Силвия Тевекелийска, която завъртя търговия със стоки от Германия в магазина на Васил Калпланов – Каплата, бивш шеф на гардовете на Галеви.

Няколко бизнесмени от Сапарева баня станаха „жертви” на Ивана и екипа й, но всички адекватно отговаряха на всяка закачка на певицата. Според запознати певицата е гушнала 2000 лв. за изявата си в ресторанта.

Последната сделка на Янко Кирилов беше с община Сапарева баня, където той игра на търг и пребори конкуренцията с 300 лв. Така срещу 43 000 лв. стана собственик на дворното пространство на ресторант „Паничище”, бившия ресторант „Шикерчето” срещу банята.

Миналата година Янко Кирилов и Станислав Скендерски успяха да купят сградата на ресторант „Паничище”, като броиха на председателката на кооперацията в Сапарева баня Елка Тодорова над 400 000 лв.

Янко Кирилов и Станислав Скендерски купиха и ресторантски комплекс „Вардар 7” в Дупница, като платиха солидна сума на Васко Василев – Клеменца. Двамата са категорични, че за инвестициите си са теглили кредити от банки и сега внасят солидни месечни вноски, за да ги погасяват. Кредитите са отпуснати срещу ипотеки на ресторантите.

За управител на „Вардар 7” пък беше назначен Емил Кастрев, който е председател на Младежкия консултативен съвет в Дупница. През 2008 г. Кастрев беше ученик в 12. клас в Механото, когато Пламен Галев и Ангел Христов го харесаха за лидер на младежите в Дупница. Кастрев трябваше да бъде връзката между дупнишките младежи и председателя на Общинския съвет Явор Тодоров, за да може техните идеи за промяна в града да намерят реализация.

Please follow and like us: