Температурите навън стремглаво тръгнаха нагоре, а това със сигурност ще разгорещи и любовните страсти. Време е за море, вълни, пясък в косите, а защо не и за едно незабравимо любовно преживяване с любимия човек. Когато двама души са заедно от много време, рутината навлиза и в спалнята им. Без значение дали я има, или просто обичате нестандартните неща, най-вълнуващият секс си остава този, който се прави на неочаквано място, в неочаквано време, пише „Дарик“. Ако искате да изненадате половинката си с романтично и вълнуващо изживяване под открито небе, под звуците на вълните и крясъка на чайките, ето някои секс пози, които да опитате, когато се усамотите на плажа.

Лотос – Двамата партньори са седнали на меката кърпа на плажа с лице един към друг. Тази поза е идеална за двойките, които искат да поддържат дълъг контакт с очи, докато се движат бавно и в синхрон.

Прави до скалата – Намерете си някое усамотено местенце и скала, на която тя да се облегне с лице към партньора, след което да увие единия крак около половинката си. Много е удобна, ако не желаете да лягате на пясъка.

Във водата – Изчакайте всички да си тръгнат и се цопнете в морето. Мъжът може да държи половинката си за задните части. Само внимавайте да няма много вълни.

Лъжичка – Тази поза, освен че е много дискретна, позволява голяма близост между партньорите. Ръцете на мъжа са свободни и той може да гушка силно половинката си и да обхожда цялото й тяло.

Сърфистка – Той е легнал по гръб върху хавлията, а тя е върху него с подпрени на пясъка длани. Тази позиция дава възможност на нежната половинка да контролира и сърфира по свой усет и желание.

Please follow and like us: