Съучениците на зам. областния Р. Цветин завихриха бурен купон за 31 г. от завършването в Бобошево, Ани Лъвчийска омеси питка

21 съученици от випуск `69 на училище “Св. св. Кирил и Методий” в Бобошево празнуваха 31 години от завършването на бурен купон, в центъра на който бе зам. областният управител Райчо Цветин. Съучениците развълнувано споделиха, че по идея на Цветин са решили да се събират всяка година.

Сега на купона от 55-има съвипускници се събрали 21 души. „За една нощ се превърнахме пак в онези хлапаци, ученици и ученички с всичките емоции оттогава. Всички са запазили най-хубавите спомени, спомнихме си първите признания в любов, първите целувки, първите любови, трепетите, мечтите.

Всички момчета сме служили в редовете на Българската народна армия в най-елитните родове войски, 1/3 от набора са кандидатствали във висши и полувисши учебни заведения и голяма част са успели да се реализират в професионален план. 99% имат деца, като някои по три, а други са вече с внучета”, споделиха купонджиите.

Празничната погача бе омесена от Ани Лъвчийска, която е търговски служител. Всички съученици се раздадоха на дансинга, но най-много танцува Евтим Смолички. Освен заместник областен управител от випуска има, лекари, учители, собственици на фирми за строителна техника, за пелети, за сладкарски изделия, за електрическо и електронно обзавеждане, управители на предприятия за лекарства, хотелиери, пожарникари, техници, международни шофьори, шивачи, миньори, жп служители и т.н. Голяма част от съучениците обаче живеят в чужбина.