Каре млади таланти на ФК “Кюстендил-Академия Стоянов” част от Milan Academy Junior Camp- Bulgaria

Четирима млади таланти на ФК "Кюстендил - Академия Стоянов"

Възпитаниците на треньорите Кирил Мицов и Николай Наков ще попиват умения от италиански специалисти в Несебър

Четирима млади таланти на ФК “Кюстендил-Академия Стоянов” започнаха участие в Milan Academy Junior Camp-Bulgaria, който се провежда на градския стадион в Несебър. В горещото утро на 6 август гр.Несебър посрещна над 140 деца от България, Русия, Украйна и Италия, които тази седмица ще станат част от историята на един от най-титулуваните футболни отбори в Европа.

140 деца от 4 държави ще попиват знания от италиански специалисти от “Милан”.

В кампа на италианския гранд ще участват: Йордан Ивайлов Йорданов, роден 2003 г., Васислав Бисеров Арнаудов, роден 2003 г., Любослав Радославов Любомиров, роден 2004 г., и Мирослав Мирославов Александров, роден 2007 г. Те ще имат честта и щастието да попиват знания и умения от едни от най-добрите италиански специалисти. В първия ден карето кюстендилски надежди бяха подкрепени от своите клубни треньори – Кирил Мицов и Николай Наков.

Разбор след поредната тренировка

Програмата предвижда тренировки на терен, провеждане на E- Sport FIFA турнир и културни обиколки в района, а един от най-добрите специалисти в академията на „Милан“ – Патрицио Билио, ще ръководи треньорския щаб.

Италианските специалисти, които ще водят тренировките по време на кампа, ще изберат най-добрите деца, които като награда ще имат възможността да усетят на живо магията на „росонерите“, като станат част от заключителния едноименен Milan Junior Camp Day в Милано, Италия; посетят Casa Milan; гледат на живо мач на стадион „Сан Сиро“  и дори лично да се срещнат с някои от футболистите от първия състав на отбора.