Алекс и Халваджиян

ВИП дупета заляха социалната мрежа инстаграм. Фолкпевицата Камелия, снахата на Маги и Кремена Халваджиян – Алекс, футболната съпруга и гримьорка Евгения Джаферович, Мис България Маги Сидерова и плеймейтката Мартина Юрукова решиха да ни покажат колко много се гордеят със задните си части, като на някои от тях той им носи доходи, предаде HotArena.

Камелия

Камелия се показа по голо тяло и дупе на огромна веранда. Като цяло няма човек, който да не е изучил всяка гънка на д-то й. Фолкжанрът залязва, а на негово място се излюпиха под и малко над 20-годишни поп и R’n’B певици, които най-ефективно се котират на музикалния пазар и по нощните клубове. А как дупето на бившата адреналинка Алекс попадна в нета? Съпругът й Бебо Халваджиян реши да го натресе там. В опит да покаже режисьорската си надареност, той публикува семеен кадър, на който е заедно с жена си и детето им, и всички заедно са заснети в гръб.

Евгения Джаферович

Футболната съпруга и гримьорка Евгения Джаферович най-накрая се почувства красива и секси и реши да го заяви на цял свят. В момента тя и мъжът й Ваня са на романтична почивка в Камбоджа, като бившият футболист на „Берое“ е поел функциите и на неин личен фотограф. Жени пуска снимки по бански на поразия, като една от тях е фокусирана единствено върху дупето и бедрата й.

Мартина Юрукова

Доста по-едричка е отпреди, но пък се хвали, че формите си е постигнала чрез водене на здравословен живот. Маги Желязкова, а по новому Маги Сидерова, също публикува снимки от плажа неуморно. Тя пък показва резултатите от манията й, която я обвзе, откакто се срещна с втория си съпруг Георги – да вае тяло на културистка.

Маги Сидерова

Плеймейтката Мартина Юрукова също е в кюпа. Тя пък показва напредъка на пластичната хирургия и демонстрира новото й предназначение сред дамите, нехаресващи природните си дадености – че не става само за силиконови гърди, а и за напомпване на задници. Нейното „д“ прилича на изпълнена поръчка за дебело, но пък без целулит дупе. Няма и помен от слабичката и крехка мацка, каквато беше в зората на безславната си плеймейтска кариера.