Вандали се вихриха в Градската градина на Дупница. Те изляха гнева си върху пейките, които вече представляват жалка гледка – изпотрошени и изкъртени.

Част от оградата на детската площадка също е пострадала. Две от платната са изкъртени и захвърлени, впоследствие сложени зад пейки на една от алеите, за да не пречат. Оградните платна ще бъдат монтирани отново.

През месец април тази година бяха ремонтирани счупени и изкъртени пейки, елементи от детските съоръжения, но само след 3 месеца отново ще се наложи ремонт на някои от тях. „Фактът, че посегателствата са там, където камерите нямат обхват, говори красноречиво, че говорим за умишлено увреждане“, коментираха от администрацията на общината.

6 КОМЕНТАРИ

  1. Браво! Похвално! Така се прави. Чупете и си изливайте гнева на бездушните пейки. Иначе парите за ремонт ги взимат от данъците на родителите ви, но с една уловка – голяма част от финансите потъва в нечий чужд джоб покрай ремонтите.

  2. Не е само до камерите!До възпитание е.Аз съм си играл в градската градина по цял ден , като дете но никога не ни е минавало през главата да рушим и чупим.Но щом е дошло такова време, да се монтират камери ,и който чупи да си плаща.

    • съгласна съм.родена съм в Новата махала( градската градина),там играех от 4- 5 годишна,не помня нвкой да рушеше…Глоба му е майката.Когато тате и мама платят,синковците ще престанат да рушат.

  3. Нали има „Контролно звено“… Какво по-точно контролират? Колко заплата да вземат?

  4. Наркоманите и пияните младежи вечерта трошат така че какво Контролно звено те гони бе.В тоя град само се троши и плюе и никой не вижда собствените си Кривини.Все друг е виновен.

Comments are closed.