Райна

Сочни гърди и дупета разголиха родните фолкпевици в разгара на лятото. Изпълнителките, които не крият прелести и в клиповете си, още по-свободно се разхвърляха по плажовете у нас и в чужбина, пише „Галерия“. Задни части показа уж примерната Райна.

Соня Немска

Певицата от Сандански показа как се плацика полугола във водата, като постоянно акцентира върху наедрялото си дупе. Красивите гръцки плажове са предпочитани от Соня Немска. Приятелите на певицата не спестиха комплиментите си за страхотната форма, в която е Соня Немска, а новите снимки показват перфектни мерки и горещ сексапил.

Галена

Към почивка на Халкидики се насочи и Татяна, която не пропуска да се похвали, че релаксира на тузарска яхта. С впечатляващо тяло за лятото блесна и Ашли. Изпълнителката се показа по бански, а последователите й ахнаха по формите й. Също толкова впечатляваща е визията на Дебора, която не пропуска възможността да навре в очите напомпаните си силиконови гърди, които предизвикват възторг у мъжката половина на почитателите й.

Дебора

С бронзов тен и предизвикателна визия се похвали Галена. Макар и да не е на плажа, певицата позира полугола с бански костюм в тигрови шарки. Тя разкри наедряла фигура, което звучи логично след две раждания, но видимо не изглежда притеснена от това.

 

Please follow and like us: