Жребий определи групите на отборите в VI Международен турнир за деца, родени 2004 г. „Купите на Община Благоевград“

Жребият бе изтеглен от младите надежди на ОФК "Пирин".

Осем отбора ще се включат в VI Международен турнир по футбол за деца, родени 2004 г. – „Купите на Община Благоевград“.  Жребий определи и кои отбори излизат един срещу друг на терена. В присъствието на заместник-кмета по култура и хуманитарни дейности на община Благоевград Христина Шопова и директора на Детско-юношеската школа на ОФК “Пирин” Благоевград Васил Петров бяха съставени групите.

„Тази година турнирът по футбол за деца, родени през 2004 г., ще се проведе от 27 август до 2 септември. Много се радвам, че ФК “Бенфика” Лисабон, Португалия успяха да включат именно нашия турнир в програмата си. Това е една от най-добрите детски школи, заедно с тази на ФК “Динамо” Загреб.“, каза зам.-кметът Христина Шопова и пожела много успехи на всички участници в турнира, както и след време това да е поколението, което ще изведе националния отбор на България на Световно първенство.

Жребият бе изтеглен от младите надежди на ОФК “Пирин”. Тегленето определи, в „А“ група да бъдат ПФК „Славия“ , ФК „Апоел“ (Никозия), Кипър, „Цървена звезда“ (Белград), Сърбия и ФК „Динамо Загреб“ (Загреб), Хърватия.

В „Б“ група ще бъдат отборите на ПФК „ЦСКА“ (София), ОФК „Пирин“ (Благоевград), ФК „Войводина“ (Нови Сад), Сърбия и „Бенфика“ (Лисабон), Португалия.