Президентът на „Надежда“ (Доброславци) Светослав Цончев предупреждава: Ще бъдем хита в ЮЗ трета лига

Отборът на „Беласица“ (Петрич) в събота ще гостува на новака във „В“ група „Надежда“ (Доброславци). Този мач ще се играе на терена в комплекс „Царско село“ и ще бъде ръководен от единия от проспериращите млади футболни съдии Мартин Спасов от Перник.

Старши треньорът на „Беласица“ Данаил Бачков сподели, че няма да може да разчита на оперирания вратар Кирил  Георгиев и наказания халф Симеон Бояджиев. Веднага след последното занимание на стадиона в Коларово той обяви групата футболисти, на които ще разчита в събота срещу отбора на „Надежда“ (Доброславци). Вратар ще бъде Захари Димитров, полеви играчи  Динев, Марин Георгиев, Бл.Наков, Костов, Кабранов, Самарджиев, Бл.Таушанов, Спасов, Тачев, Марти Таушанов.

Публиката на Доброславци

„Очаква ни много тежък мач. Отборът на домакините е новак в групата, но е изграден от много добри и опитни футболисти. Все пак сме по-опитен отбор и сме длъжни да победим”, сподели Данаил Бачков.

Новият шеф на ОФК „Беласица“ Венци Папалюгов обещава с 50% по-голяма премия от тази по статут при победа над „Надежда“.

Президентът на отбора домакин Светослав Цончев заяви, че футболистите обещават победа срещу „Беласица“ за самочувствие и да докажат, че ще гонят нещо добро в крайното класиране.

Ташко Сульотов

Снимки: vitoshanews.com