Маските от краставица по кожата изглаждат целулита

 

9 от 10 жени по някакъв начин се сблъскват с проблема, наречен “целулит”. Нека си го кажем направо – всеки от нас има целулит. Според статистиката само една от десет възрастни жени има късмет и никога не се е сблъсквала с “портокаловата кора” на бедрата или корема си. Появата на целулита зависи от различни фактори, но можете да се отървете от тези гънки с четири ефективни средства. И почти всички от тях са буквално пред очите ви.

Краставици

Тези зеленчуци трябва да се консумират възможно най-често – особено през лятото. Първо, те са богати на витамини, и второ, те спомагат за поддържането на естествен баланс на влагата в тялото, което е особено важно през лятото. И на трето място – маските от краставици в проблемните области помагат да се увеличи съдържанието на естествен колаген в кожата и почти веднага изглаждат целулита.

Кафе за пилинг

Кофеинът има способността да разширява кръвоносните съдове, а също така помага на тялото да обработва мазнините. Просто добавете кафето в любимия си крем или лосион – и пилингът е готов!

Желатин

Желе, мармалад и други продукти, съдържащи желатин – най-добрият деликатес за жените, които се грижат за красотата и здравето на кожата си. Факт е, че желатинът стимулира производството на колаген, чийто дефицит е един от факторите, които провокират развитието на целулита. Така че яжте повече мармалад и останете красиви и млади!/jenata.blitz.bg