Ангел Джамбазки

БКП създаде македонската държава, Нинова дължи извинение на обществото, категоричен е зам.-председателят на ВМРО

 

БСП дължи извинение на България за предателството си, защото именно БКП създаде македонската държава. Македонска нация има след 1945 г. благодарение на БСП, за което Нинова държи извинение на обществото. Освен това кой взриви „Света Неделя“? Не съм аз, нали? Отново БКП извърши най-големия атентат. Много е смешно грешник да те учи на морал. Това коментира зам.-председателят на ВМРО Ангел Джамбазки в студиото на „България сутрин“ по Bulgaria on air във връзка с писмото на Корнелия Нинова, което тя изпрати до Таяни. Реакцията на лидера на социалистите бе в резултат на интервю на Джамбазки, в което заяви, че всички от БСП са за разстрел, защото са отговорни за създаването на македонската нация.

,,Македония се намира в деликатен момент, Заев е типичен български политик – казва това, което хората искат да чуят. Той е притиснат, все пак предстои референдум“, заяви още Джамбазки и сподели, че трябва да се махне границата между България и Македония. По думите му последните разкрити случаи около Митьо Очите и Бенчо Бенчев отново е заради БСП. „Този скандал е заради БСП. Искаха да отклонят вниманието от себе си, опитват се да се измъкнат по темата за Македония“, посочи той.

„Смятам, че свършихме доста работа, която за жалост остана в сянката на скандалите“, коментира Джамбазки относно работата на Обединените патриоти, като добави, че благодарение на тях ДПС не е във властта. „И Волен Сидеров, и Валери Симеонов имат своя принос за защитата на българската национална кауза, и двамата са полезни. Надявам се да има нормално сътрудничество помежду ни“, завърши зам.-председателят на ВМРО.