Старши треньорът на „Героя“ Петър Малинов: По-класни сме и ще победим „Банско“

Петър Малинов

Футболистите на „Банско“ се готвят да изнесат добър мач на стадиона в град Сливница и да заличат част от срама за претърпяната загуба в изминалата събота. Припомняме, че на стадион „Свети Петър“ „козлите“ паднаха с 1:2 от отбора на „Германея“ (Сапарева баня). Старши треньорът Димитър Крушовски проведе подготовката на стадион „Свети Петър“, като се наблягаше на допуснатите грешки, в резултата на които се стигна до неочакваната загуба в първия кръг на първенството.

Наставникът на „Сливнишки герой“ Петър Малинов бе повече от категоричен, че неговите възпитаници ще спечелят първия си домакински мач в новото първенство, след като изненадаха с играта си неприятно единия от отборите, този на „Хебър“, който афишира намеренията си за първото място в групата и влизане във втора лига от следващото първенство.

„Дълго време водихме в резултата в Пазарджик. Допуснахме грешка и домакините изравниха. Независимо от всичко аз съм доволен, че постигнахме една много ценна точка. В този двубой не взеха участие петима основни футболисти – Себил Карагьозов, Денислав Иванов и Димитър Маймунков – заради наказания и Росен Калев и Ничо Ничев заради контузии. Всички те ще бъдат на линия в събота срещу отбора на „Банско“, което ме прави оптимист за крайния резултат”, сподели наставникът на „Сливнишки герой“ Петър Малинов.