Децата на ФК “Велбъжд” облякоха новите си екипи, изиграха две контроли с “Младост” (Босилеград)

Детските тимове на "Велбъжд" и "Младост"

За възпитаниците на Юлиян Кръстев предстоят проверки срещу “Марек 1915” и ФК “Мечетата” в Петрич

 

Децата на ФК “Велбъжд”, родени 2007 г., облякоха вече новите си футболни екипи, с които ще играят през новото първенство. Те са с червено-жълта фланелка, сини гащета и чорапи.

До началото на първенството за възпитаниците на треньора Юлиян Кръстев предстоят няколко контролни срещи. Тази вечер те посрещат от 18 часа на стадион “Странджа” тима на “Марек 1915”, воден от Цветан Видински. Срещата ще се играе във формат Футбол 9.

Договорени са още 3 проверки, като на 24 август кюстендилци пътуват за Петрич, където в рамките на два дни ще играят 2 контроли срещу състава на ФК “Мечетата”. Преди старта на първенството от Футбол 9 в столицата на 2 септември “Велбъжд” ще гостува за още една проверка с “Марек 1915” (Дупница).

До момента играчите на Юли Кръстев вече изиграха две контролни срещи на разменено гостуване с тима на “Младост” (Босилеград). Кюстендилци победиха на стадион “Осогово” с 5:1, а двубоят в Босилеград завърши 2:2 в редовното време, като “Велбъжд” бяха по-точни при последвалите дузпи.