Младата майка се готви за участие в еротичния конкурс за мис Плеймейт, има подкрепата на сина си

 

Младата майка Галина Атанасова от Благоевград е сред 11-те претендентки за короната на тазгодишния конкурс „Мис Плеймейт“.

Галина призна, че 12-годишният й син напълно подкрепя участието й в еротичния конкурс и дори я насърчил да се запише. Една от най-големите й мечти е да стане фолкпевица, а почти цялото й тяло е изрисувано с татуировки, посветени на певеца от Бобов дол Борис Дали.

„Пяла съм само в банята, засега. Започнах да татуирам върху тялото си текстове от песни на Борис Дали, когато бях на 18 години. Когато го видях за пръв път, направо онемях. Любов от пръв поглед! Аз го харесвах много и като мъж, а по-късно и като певец…”, сподели Галина. Тя е категорична, че би си сложила силикон в бюста и затова смята, че конкурсът за плеймейт ще й помогне да събере средства и да привлече достатъчно внимание върху особата си.

 

1 коментар

  1. МАЙКО МИЛА, ТО Е КУЛТУРА, ТО ЧУДО…. ДА СЕ ЧУДИ ЧОВЕК ДА ПЛАЧЕ ЛИ, ДА СЕ СМЕЕ ЛИ!?!?!? ТАТУИРАНО ТЯЛО С ТЕКСТОВЕ НА БОРИС ДАЛИ…. ТО КОМЕНТАРИТЕ МАЙ СА ПОВЕЧЕ ОТ ИЗЛИШНИ…ДОКЪДЕ СТИГНА ПОШЛОСТТА И ИЗПРОСТЯВАНЕТО НА НАРОДА !!!!!!!!!!

Comments are closed.