Кръв на пътя! 63-годишен шофьор на ауди загина в Гоцеделчевско, медицинска сестра от Сандански изхвърча с колата си от Е-79

48-годишна медицинска сестра от Сандански катастрофира в района на Симитли. Жената е пътувала заедно със семейството си. Те са претърпели страшна каскада. Колата е изхвърчала от пътя и са се преобърнали няколко пъти, след това се е спряла, обърната по таван. На мястото на инцидента са пристигнали полиция и екипи на Спешна медицинска помощ. Жената е закарана веднага в болницата в Благоевград. По чудо тя се е отървала с повърхностни наранявания и страх.

 Също така около 12,40 часа днес на път II-19 между с. Места и с. Господинци е станало ПТП, при което челно са се сблъскали лек автомобил „Опел“ с 54-годишен водач от с. Лъжница и лек автомобил „Ауди“ с 63-годишен водач от гр. София. В резултат на инцидента е починал водачът на лекия автомобил „Ауди“, а водачът на лекия автомобил „Опел“ е транспортиран за оказване на медицинска помощ в МБАЛ-Гоце Делчев. Временно движението на МПС е ограничено. Междувременно стана ясно, че автомобил с гръцка регистрация се е забил в мантинелата в посока Кулата, на 5-6 км от курортния град. За щастие няма пострадали, а само материални щети.