Кметове свалят килограми! Георги Икономов: Ходя редовно на фитнес, дано банските мезета не ме изкушат през зимата

Кметът на Банско Георги Икономов – преди и сега

Зам.-кметът на Банско Асен Кирицов и говорителят Георги Ангелов стройни като тополи

Кметът на Благоевград Атанас Камбитов гори калории с маратони, кметът на Дупница М. Чимев поддържа спортна форма с планински преходи

 

Кметът на Банско Георги Икономов се похвали със страхотна физическа форма. От известно време насам Икономов е неузнаваем – видимо е свалил доста излишни килограми и кипи от жизненост и енергия.

Говорителят на Икономов – Георги Ангелов – преди и сега

Кметът на курортния град се придържа към здравословен режим на хранене и е редовен посетител на фитнеса. Самият той сподели, че забелязва налагането на нова мода по здравословния начин на живот. „Докато бях на фитнес, си мислех, че е страхотно, че добрата спортна форма е новата мода и става все по-важна за много хора. Включително и за част от моя екип. Дано и през зимата успея да спазвам режима на инструкторката и чудесните бански мезета да не ме изкушават прекалено…”, коментира градоначалникът и показа нагледно как са се вталили и останалите от екипа му. Сред последователите на новата мода е депутатът Ал. Мацурев, който е свалил доста излишни натрупвания от талията. Зам.-кметът Асен Кирицов също е постигнал голям успех с разтоварването на някой и друг килограм. Говорителят на кмета Георги Ангелов е строен като топола в сравнение с визията му от стари снимки.

Кметът на Благоевград Атанас Камбитов по време на маратон

Банскалии поздравиха спортните натури за волята и упоритостта им, а Венета Тенева отбеляза мъдро: „Силата не идва от физическия капацитет.

Кметът Чимев по планинските пътеки на Рила

Тя идва от неукротимата воля. Думите са на Махатма Ганди”.

Асен Кирицов

Спортуването сред кметовете не е присъщо само по банските ширини. Кметът на Благоевград Атанас Камбитов неведнъж също е демострирал, че е стилен и поддържан мъж. Той също се радва на чудесна форма и за да даде добър пример, неведнъж се е включвал в спортни маратони в Благоевград.

Александър Мацурев

Кметът на Дупница Методи Чимев също може да се похвали със спортен дух. Преди време той изкачи Седемте рилски езера заедно с жена си, с пъргавина, на която могат да завидят доста младежи.