Александър Методиев от Самоков раздаде над 70 пакета с храна  за здраве и благополучие на Курбан Байрам, призова: Да се смирим и да благословим семействата и приятелите си

Бившият депутат Александър Методиев от Самоков раздаде за здраве и благополучие над 70 пакета с хранителни продукти и агнешко месо за свещения мюсюлмански празник Курбан Байрам.

Методиев, който работеше честно, достойно и защитаваше интересите на гражданите през мандата си като депутат, не пропусна да зарадва стотици семейства отново за Курбан Байрам.

Той ангажира около 20 души от младежката организация на ДПС-Самоков с председател Веселина Василева  и членове на общинската организация на ДПС, които да помогнат за раздаване на пакетите с храна.

Благодарение на жеста му хората отпразнуваха подобаващо празника. Доброто сърце на Александър Методиев никога не е деляло хората по вероизповедание и етнически произход, казват в Самоков. За него всички са равни и е подавал ръка на всеки, потърсил го за помощ. „Празникът е повод за смирение и доброта, да отдадем почит на по-възрастните, независимо кой каква религия изповядва”, заяви Методиев. За мандата си като депутат той е помогнал на много свои избиратели. Методиев е общински председател на ДПС-Самоков и днес продължава да защитава интересите на партията на национално ниво.