Колеги биха два пъти навръх Курбан Байрам комарджия от гоцеделчевското село Господинци, дължал им пари

Комарджия от гоцеделчевското село Господинци за денонощие на два пъти яде бой навръх Курбан Байрам от яки мъжаги. Мъжете били негови колеги, на които дължал  пари.

Между двата боя Бисер Б. се натряскал до козирката и се забил с личния си автомобил  в ограда и гараж на свои съселяни. Мъжът, който работи като шофьор в хлебопроизводителна фирма в Гоце Делчев, се напил, запалил колата и се забил в оградата и гаража на свои съселяни. Нанесени са щети, както на гаража, така и на колата. На място е извикан полицейският служител, отговарящ за селото, който само констатирал случая  и оставил Бисер Б. да продължи да вилнее из селото.  Той от известно време бил издирван и от хора, на които дължал пари. Вземал не малки суми и ги профуквал за хазарт и алкохол, разказват местните хора.

Така на Курбан Байрам около обяд той бил открит от негови колеги, на които дължал пари. Те решили, че в празничния ден само могат да открият  завлеклия ги  Бисер Б. в селото му. Намерили го сериозно почерпен  и като не се разбрали да им върне парите, му хвърлили солиден бой.

Второто  посещение на комарджията от издирващи го  хора, на които дължи пари било посред нощ. Бисер Б. и с тях не постигнал разбирателство и като не им върнал  заетите суми за втори път изял поредната порция бой.

„Този човек е непоправим, осъждан е, беше в пробация, винаги е пиян и тормози цялото село с  пиянските си подвизи, но  никой не взема мерки, въпреки че  се оплакваме и търсим помощ  и съдействие от органите на реда.

Сега пък напоследък го търсят разни хора с коли да си искат парите. В Господинци сме свидетели на  тези неща и се питаме властта ли е безсилна или ние станахме прекалено лоши и безкруполни хора“, коментират случая  хората от Господинци.