Фатме и Алил долетяха от Англия, за да оповестят годежа си в Господинци, кметът Ахмед Ходжов лично посрещна снахата на сем. Бузови

С думите „Добре дошла в Господинци, красива родопчанке“ жителите и кметът на гоцеделчевското село Господинци Ахмед Ходжов посрещнаха красивата снаха на семейство Бузови –Фатме.

Тя заедно със сина им Алил долетяха преди седмица от Англия, за да оповестят годежа си и да подготвят сватбата си. Фатме е от родопското село Настан, а избраникът й Алил е от гоцеделчевското село Господинци. Двамата работят в Англия. Решили са известно време да погостуват като семейна двойка на родителите си.

 „Отдавна чаках в качеството си на кмет да посрещна в нашето  село Господинци снаха като Фатме, която е толкова красиво, лъчезарно, образовано и възпитано момиче. Да е честито на семейство Бузови! Пожелавам им да я приемат като Божи дар, да я обичат и почитат като тяхна родна дъщеря“, сподели кметът Ахмед Ходжов. Около 200  роднини и гости на младото семейство ги поздравиха на техния скромен празник.

Краси ТЕРЗИЕВА