Бус и пътнически автобус се удариха челно на пътя Банско – Гоце Делчев, шофьорът на буса: Карах бавно, но заради мокрия път поднесох

Двамата шофьори са леко пострадали, за късмет няма тежко ранени

 

Пътнически автобус се сблъска с бус на пътя Банско-Гоце Делчев като двама души са пострадали. Катастрофа между пътнически автобус и бус стана тази сутрин към 9 ч. По неофициална информация микробусът е поднесъл и се ударил в междуградския автобус. Той се е движил в посока Гоце-Делчев- Благоевград , когато се удря челно с бус. По данните на шофьора на буса, към момента на катастрофата пътя е бил мокър, валяло е силен дъжд, неговия автомобил е поднесъл и се е стигнало до удара. Шофьорът на буса разказа, че е карал бавно, но заради мократа настилка  е изгубил контрол и се стигнало до челен удар.

Шофьорът на буса е леко пострадал, но за късмет жертви и по-тежко ранени няма. Леко пострадал е и шофьора на автобуса, който е откаран в Спешен център Разлог. Прегледан е, установено е, че има гръдна травма и след това е освободен.

Катастрофата е станала при разклона за село Елешница. Пътят беше затворен за известно време, за да изтеглят катастрофиралите превозни средства. Беше осигурен втори автоб,с, който да ги извози.