Ангела Меркел
Ангела Меркел

Свикнали сме да виждаме принцесите и първите дами в консервативно, официално облекло, което съответства на техния статут. Но те също се нуждаят от почивка и като нас всички обичат да прекарват ваканцията си на плажа. 

Вижте как изглеждат без официалните си дрешки някои от най- известните дами в света.

Хилъри Клинтън беше запечатана на кадър как танцува по бански със съпруга си, снимката е от почивка на плажа Магънс Бей, Вирджински острови.

Хилъри Клинтън
Хилъри Клинтън

Мелания Тръм е известна със своя несравним стил, наскоро сподели тази архивна снимка. Първата дама вече не е модел, но не се притеснява да споделя снимките си от миналото.

Мелания Тръмп
Мелания Тръмп

Въпреки консерватизма на Острова има Кейт Мидълтън също има снимки от плажа. Една от тях е от почивка с принц Уилям преди да се оженят. Таблоидите, които публикуват тази снимка, споменават, че Кейт е показала добрия си вкус при избора на бикини. Белият цвят подчертава тена й, а формата му – красивото й тяло.

Кейт Мидълтън
Кейт Мидълтън

Меган Маркел също изглежда чудесно както в консервативно облекло, така и в бански костюми. Нейният прекрасен външен вид се дължи на здравословното й хранене и редовната йога практика, която й помага да остане във форма.

Меган Маркел
Меган Маркел

И още един член на британското кралско семейство. Внучката на кралица Елизабет II не обича официалните събития, а семейството й я подкрепя в това решение. Вместо това Беатриче се фокусира върху образованието си… и почивките, естествено. От архивите изскача даже снимка по бански на самата

Кралица Елизабет II
Кралица Елизабет II

Пиер Касирахи, по-малкият син на принцесата от Монако, се ожени за Дона Беатриче Боромео, известен журналист и аристократ, през 2015 г. Тя вече беше известна преди брака и дори беше лицето на Шанел, но след това предпочиташе професионална кариера в журналистиката.

Пиер Касирахи и Дона Беатриче Боромео
Пиер Касирахи и Дона Беатриче Боромео
Дона Беатриче Боромео
Дона Беатриче Боромео

Президентът на Хърватия доби страхотна популярност именно, след като се появиха нейни снимки по плажа. Първата жена президент на Хърватия, 49-годишната Колинда Грабар-Китарович, се смята за една от най-красивите държавни ръководители в света. Това не е изненада, просто погледнете снимката й в бански костюм.

Колинда Грабар-Китарович
Колинда Грабар-Китарович

Снимка, макар и черно- бял, има и на Сорая Есфандиари-Бахтияри, кралицата на Иран. Кадърът е от великденска почивка в Италия.

Сорая Есфандиари-Бахтияри
Сорая Есфандиари-Бахтияри

jenata.blitz.bg

Please follow and like us: