“Миньор” загря за “Марек” пред погледите на новия си президент Ангел Христов

Отборът на “Миньор” разби  “Дружба”/Мещица/ със 7:0 и  стана  областен победител за купата на Аматьорската футболна лига

Срещата бе изгледана от новия президент на “чуковете” Ангел Христов, който е бивш  футболен съдия. В  сряда на обяд той се срещна с  кмета на Перник д-р Вяра Церовски и целия Управителен съвет на клуба, за да  представи своята концепция как ще бъде преодоляна кризата  при “жълто-черните”  след двете болезнени загуби от “Оборище”  и “Вихрен” и  последвалите  оставки на Николай Тодоров, Светослав  Райков и Петър Илиев. След мача между перничани и мищичани, в който се разписаха Денислав Балев в  5 -ата , Стоян Кадифчин  в13-ата, Денил Селимински  в 37-ата, Кристиян Слишков  в 51-ата, Стивън Милчев в 55-ата, Александър Асенов  в  68-ата  и Божидар Атанасов в 73-ата минута, Ангел Христов се срещна с част от  феновете  на “Миньор”, за да чуе тяхната болка  за представянето на отбора от началото на сезона.

На  мача с “Дружба  перничани ритаха с резервния  черен екип, след като феновете  взеха жълтите фланелки на играчите слез загубата от санданчани.  Междувременно стана ясно че бившият защитник на “Левски” Георги Славчев ще бъде новият изпълнителен директор на “Миньор”. Той  бе на тази позиция  преди няколко години, когато президент на перничани бе Христо Ковачки. По програма  утре “Миньор” ще гостува на “Марек” в Дупница. От “чуковете” срещата със сигурност ще пропуснат контузените Антон Киров, Стивън Милчев и Илиян Илиев.

Румен Станишев