Цветан Цветанов в Гоце Делчев: В момента ГЕРБ има 130 кметове на населени места, в които живеят над 5 млн. жители, и 1727 общински съветници, на местните избори трябва да надградим тези резултати!

Нека да обединим усилията си и да се подготвим за новите предизвикателства – европейските и местни избори през следващата година. Само когато сме сплотени и си поставяме ясни цели можем да ги изпълним. Структурата трябва де е единна и да се загърбят личностните противоречия, защото те само помагат на политическите ни опоненти. С тези думи се обърнах тази вечер към актива на ГЕРБ-Гоце Делчев по време на отчетно-изборното събрание на структурата. На него присъстваха още областният координатор на ГЕРБ-Благоевград и народен представител Даниела Савеклиева и народните представители Александър Мацурев, Георги Динев и д-р Емил Тончев.
По време на речта си подчертах, че трябва да съсредоточим усилията си към предстоящите европейски избори, защото те ще са основополагащи за подготовката ни за местния вот. Обясних, че на изборите за членове на Европейския парламент ГЕРБ трябва да постигне резултат, който да ни даде самочувствие и на местните избори да постигнем по-добър резултат от 2015 г. Пред актива на ГЕРБ-Гоце Делчев уточних, че в момента ГЕРБ има 130 кметове на населени места, в които живеят над 5 млн. жители, и 1727 общински съветници, като на местните избори трябва да надградим тези резултати, защото само когато управлява ГЕРБ има икономическа и финансова стабилност в страната и ръст на доходите.
На отчетно-изборното събрание бяха излъчени номинации за председател, организационен секретар и членове на структурата, като предстои номинациите да бъдат одобрени от Изпълнителната комисия на ГЕРБ