Съседски спор в Сандански! Фитнес инструкторката Е. Христова: Полицаят Атанасчиков ме преби, удря главата ми в дърво

Емилия Христова

Съпругата на униформеният твърди, че Христова ритала сина им, не са посягали!

 

Жена от Сандански се оплака, че е била брутално пребита на улицата от полицай. Разказва, че служителят на реда й нанесъл побой заради спор между децата на двете семейства.

Според съпругата на полицая обаче това не е вярно. Нещо повече – тя твърди, че оплакалата се от нападение жена е пребила техния син. И двете страни са подали жалби в полицията и прокуратурата.

Фамилиите живеят в един блок в Сандански. Майката на едното от децата – фитнес инструкторката Емилия Христова твърди, че нейният син Злати е бил брутално пребит от детето на служител на МВР. Когато решила да пусне жалба, била нападната от самия полицай – Георги Атанасчиков.

„Започна да ми удря главата многократно в едно дърво. Все още имам отоци по врата. Удари ме с юмрук в лицето, започна да ме обижда, заплаши ме с убийство”, разказа Емилия пред NOVA.

Жената подава жалби, търси подкрепа и в социалните мрежи. Междувременно детето й е силно разстроено и отказва да ходи на училище. Скандалът се разразил след спор между деца.

Според семейство Атанасчикови обаче скандалът започнала самата Емилия. Намесила се в дребен спор между децата и нанесла ритници върху техния син Васил. Ралица Атанасчикова е категорична, че съпругът й Васил не е докосвал Емилия, защото е достоен мъж и служител на реда с чувство за чест и справедливост. Потърсил я само, за да я пита защо е ритала сина му. А когато я срещнал се сблъскал с арогантното й отношение.

Кой кого е ударил, пребил или изритал, ще трябва да установяват разследващите.