С „Ела се вие” Бобошево изпрати към олтара дъщерята на лидера на ГЕРБ Г. Виделова, Ася каза „да” на своя любим Теодор на приказна сватба в Перник

С родителите Гергана и Славчо и Валя и Ванцети.

Халките на младоженците поднесе 11- месечната дъщеричка на кумовете, след като даде як отпор на сватбарите, дошли за сестра й, неукротимата Елизабет се пребори за букета

 

С „Ела се вие” Бобошево изпрати дъщерята на лидера на ГЕРБ в града Гергана Виделова- Ася по пътя към семейния живот. Кръшни хора се извиха в центъра на Бобошево преди сватбарите да поемат към Перник, където Ася каза заветното „да” на своя любим Теодор. Все пак семейство Виделови не даде лесно дъщеря си. Сестрата на булката Елизабет беше решена, че няма да се предаде лесно. Сватбарите от Перник видяха доста зор, но след солидно бутане и пазарене все пак отвориха вратите на дома и успяха да стигнат до Ася.

Над 120 роднини и приятели станаха свидетели на брачните клетви на Ася и Теодор на красива церемония в Централния парк на Перник на изнесен ритуал на алея до Двореца на културата. Халките донесе най-малкият гост на сватбата Елена –  дъщерята на кумовете Ани и Красимир, която е само на 11 месеца. Малката беше облечена като принцеса и придружена по пътя към олтара от Елизабет и нейния кавалер. Това беше тежък, но и безкрайно щастлив момент за бащата на булката Славчо, който със сълзи на очи предаде дъщеря си на младоженеца. Той им пожела много любов, разбирателство, щастие, деца и внуци, като обеща безрезервната подкрепа на цялото му семейство. Младоженците се врекоха във вярност и пред Бог в храм „Св. Иван Рилски”, след което сватбарите се отправиха към ресторант в центъра на града, където купонът продължи до сутринта. Голямата сестрата на младоженеца Мими поднесе страхотна изненада за всички, тя доведе гайдари, които огласиха ресторанта. Теодор оцени по достойнство изненадата на сестра си поведе тежко мъжко хоро.

В конкуренцията на 15 момичета сестрата на Ася скочи най- високо и улови букета на булката за изненада на сватбарите, които шушукаха, че в семейството се задава нова веселба. Жартиерът отново падна в редиците на булката, след като за трофея се пребори неин приятел от Благоевград.

Ася и Теодор бяха отрупани от цветя и подаръци. Двамата се ожениха след като преди година Теодор омая своята любима с романтично предложение за брак по време на концерт в Благоевград.

 

Надиграването за пилето.

Гайдарите вдигнаха всички на крака.

По традиция Ася танцува с баща си.

 С хоро в центъра на Бобошево изпратиха Ася към семейния живот.