Дупничанинът Георги Стоянов вдигна екзотична сватба във Филипините след предложение за брак по интернет 

Георги, който работи като шофьор на камион в Канада, сподели: Съпругата ми ще стане православна, на български казва: „Леле божу” и „Да бе, да”

България е цвете в сравнение с Филипините – хората живеят много бедно и са щастливи, ако имат храна, бензинът им е 44 песос, или 1,45 канадски долара, най-високата заплата е 14 000 песос

Дупничанинът Георги Стоянов, който от години живее и работи в Канада, се ожени на екзотична сватба във Филипинитe. Неговата избраница се казва Лени. Във Филипините тя работи като бавачка, грижи се за деца и за домакинството.

Двамата се срещат в сайт за запознанства. Започват да си разменят съобщения и идва моментът, в който дупничанинът предлага да се срещнат на живо. „Взех си отпуска и заминах за Филипините.

Георги Стоянов и Лени

Отидохме на почивка на остров Боракай. Там е нещо приказно, изкарахме 10 прекрасни дни и дори там празнувахме рождения ми ден на 1 април. В момента, в който решихме да имаме връзка, и двамата излязохме от сайта за запознанства”, разказа Георги специално за в. „Вяра”.

Мизерия в разкош

По думите му Филипините е много бедна страна.

Oще подробности в печатното издание