Уникален тест! Ръката ще разкрие големи тайни за вашия характер

Човекът – едно сложно и непонятно създание. Съвременната наука едва сега започва да формира отговор на въпроса: кои сме ние, защо сме тук и каква е нашата истинска цел. Но често опитите за разсъждение логично ни водят в областта на предположенията. Освен това всички сме много различни – имаме сложни чувства, емоции и възгледи за живота.

Психологията е предназначена да стигне до същината на характера на всеки индивид, но това е по-скоро трънлив път, който няма как да бъде изминат с помощта на шаблони. Предлагаме ви да преминете кратък тест, за да разкриете още малко за себе си. Това опеделено ще ви бъде полезно. Сега погледнете тези ръце и преценете дали държите своята ръка по някой от тези начини. Ако да, то по кой?

A

Не ви е лесно да се отворите пред хората, а и самите вие не се доверявате много лесно. Често имате съмнения. Когато се влюбите, ставате нетърпеливи и буквално попадате в зависимост от обекта ви на желание.

Б

Хората около вас смятат, че сте тактичен и разбран човек. И не напразно, защото можете да слушате и да спечелите доверието на другите. Като цяло сте приятелски настроен и любезен човек. Това веднага се усеща от всички.

В 

Можете да кажете, че сте малко по-егоистични от другите хора, а егото ви – твърде високо. Вие сте склонни да си поставите големи цели и не искате да се откажете от всичко, за да задоволите личните си амбиции. Ако някой не го е грижа за вас, то вие смело продължавате напред.

Г

Имате склонност да отлагате важни неща и да действате, когато крайният срок вече чука на вратата ви. Въпреки това, независимо от бурята, вие винаги сте спокойни. Често се опитвате да разрешите проблемите си, влагайки минимални усилия.

Д

Имате творчески характер и предпочитате да наблюдавате живота, вместо активно да участвате във всичко, случващо се. Понякога може да сте малко натрапчиви. Винаги имате планове, към които педантично се придържате./jenata.blitz.bg