Футболистите на „Вихрен” се готвят в Лебница и Ново Делчево заради ремонт на стадиона в Сандански, излизат за победа срещу „Хебър”

Здравко Лазаров

Футболистите на Сандански няма да останат изненадани от „Хебър” (Пазарджик), заяви треньорът на „Вихрен” Здравко Лазаров пред предстоящия двубой. Поради основен ремонт на пистата на градския стадион в Сандански Лазаров ползва за тренировки през седмицата терените на стадионите в селата Лебница и Ново Делчево. „Нямаме контузени и наказани футболисти. Имам достатъчна информация за играта на отбора домакин – „Хебър” (Пазарджик), и няма с какво да бъдем изненадани. Очаквам пълно раздаване на терена, хъс за победа от страна на футболистите, на които ще гласувам доверие срещу временния водач в таблицата „Хебър” (Пазарджик). Оптимист съм, надявам се да се завърнем с настроение от неделния двубой”, сподели Здравко Лазаров.

В отбора на „Хебър” (Пазарджик) също няма контузени и наказани. Новият старши треньор Николай Митов се опитва да направи прелом в досегашната игра на футболистите и отбора като цяло. По време на учебната игра срещу отбора на „Чико” (Бяга) се изпробва нова схема, която ще бъде приложена за първи път срещу гостуващия тим от Сандански в неделя на градския стадион в Пазарджик. „Пряк конкурент за първото място, независимо че в момента са с 6 точки по-малко във временното класиране. Веднъж ги победихме в зоналния финал за Купа България в Пазарджик с 3:1. Надяваме се да сторим същото и сега в мача от 10-ия кръг за първенството на ЮЗ трета лига”, споделиха от клуба. Вероятен състав „Вихрен”: Кунчев, Митов, Георгиев, Златков, Станчев, Димитров, Петков, Тусонджиев, Чепилов, Якимов, Хазуров.