Дъжд от голове! Футболистите на „Огражден-1955” вкараха 11 на петричкия „Стрела”, М. Вангелов отбеляза 2 попадения за 2 минути

Първомай Огражден-1955

Дъжд от голове се изсипа на стадиона в Първомай в мач от 5-ия кръг на зона „Струма-Б” между отборите на „Огражден-1955” и петричкия „Стрела”.
Срещата започна с натиск на домакините, но все нещо не достигаше на Атанас Пановски, Динчо Георгиев и Стефан Назъров да пратят топката в мрежата на стража на гостите. В 30-ата минута вече след индивидуална атака по десния фланг на Атанас Пановски последва силен шут и топката се спря в близкия ъгъл за 1:0. В 39-ата минута главният съдия отсъди дузпа в полза на домакините за отклонена топка с ръка от страна на защитник на гостите вътре в наказателното поле. Точен от бялата точка бе Стефан Назъров и резултатът стана 2:0. В самия край на първото полувреме Динчо Георгиев и Стефан Назъров сътвориха интересна комбинация, която завърши с гол на последния за 3:0.
През второто полувреме зрителите на стадиона в Първомай станаха свидетели на нови осем попадения във вратата на „Стрела” и си припомниха за рубриката „Гол след гол”. На два пъти – в 51-вата и 53-тата минута – Мариян Вангелов с две бързи попадения направи резултата 5:0. В 61-вата минута Славчо Илиев изведе отдясно Любо Вангелов и той насочи кълбото в мрежата за 6:0. Осем минути по-късно комбинация между Стефан Назъров и Динчо Георгиев завърши с гол за 7:0. В 74-тата минута Стефан Назъров асистира на Костадин Въчков и резултатът стана 8:0. Мариян Вангелов в 79-ата и 80-ата минута изскочи отблизо срещу вратаря на гостите и направи резултата 10:0. Последният гол в срещата бе дело на Георги Ячков, който бе изведен отдясно от Слави Илиев и не сгреши за 11:0.
„Браво на нашите футболисти”, подхвърляха шеговито привържениците на „Огражден-1955”, които подариха по едно попадение на всеки един от футболистите на „Стрела”.
Наставникът на тима от Първомай „Огражден-1955” Васил Кръстев заяви: „Отлична оценка давам на всички футболисти, на които гласувах доверие в този мач. Само една грешка допуснаха в двубоя и добре че нападателят на гостите не успя срещу нашия вратар Кирил Вангелов. В неделя ще гостуваме на „Светкавица” (Митиново)”.