НФСБ иска оставката на Сидеров като председател на депутатите патриоти

Волен Сидеров

От НФСБ искат оставката на Волен Сидеров като председател на ПГ на Обединените патриоти. Лидерът на “Атака” нарушил договорките в коалицията според Валентин Касабов. Затова НФСБ снемат доверието от него. Хората на Валери Симеонов в парламента щели да се представляват от Касабов и Борис Ячев. Всички прояви и изявления на атакиста не трябвало да се обвързват с НФСБ.

Хората на Симеонов са ядосани от надписите, които вървят по телевизията на “Атака” – „Алфа”. Освен това Сидеров вървял срещу Обединените патриоти и страната. Неговите интереси, според Касабов, били да брани Русия. Даже работел срещу България.

Американският милиардер Сорос се преврърна във “враг №1” на Сидеров по телевизия “Алфа”.

“Сорос от десетилетия работи за разбиването на християнството, българската нация и етичност. Той налага джендъризма и еднополовите бракове. Днес той има свой вицепремиер в българското правителство. Битката срещу соросоизма е битката на утрешния ден”, заяви лидерът на атакистите.

Временното примирие, постигнато между Симеонов и Сидеров, било нарушено заради клеветите срещу лидера на НФСБ и Цветан Цветанов.

“Как Сорос още управлява България, Истанбулската конвенция щеше да мине под натиска на ГЕРБ – Цветанов и НФСБ – Валери Симеонов, ако не бях се противопоставил яростно.”

 

 

 

 

 

 

news.bg