Футболният „Марек” излиза с куп проблеми срещу най-силния отбор, капитанът Росен Йорданов и Димитър Владимиров пропускат мача

„Марек” посреща лидера в Югозападната трета лига „Хебър” в най-интригуващия двубой от 11-ия кръг в дивизията. Това определено ще бъде най-тежкият мач за дупничани от началото на сезона. Тимът от Пазарджик е водач в класирането с 25 спечелени точки и показа доста убедителни игри в срещите си досега. „Хебър” афишира амбициите си за промоция във Втора лига и засега върви по план, записвайки цели 8 победи, 1 равенство и само едно поражение в първите 10 кръга от шампионата. Пазарджиклии впечатляват и с отбелязаните 22 гола и само 6-те допуснати попадения. Дупнишкият клуб пък е на 13-а позиция в таблицата с 3 успеха, 2 ремита и 5 загуби при голова разлика 9:9.
„Изправяме се срещу най-силния отбор в първенството и очаквам изключително тежък мач. Мога да кажа, че не сме подготвени за тази среща, защото през седмицата не бяхме в пълен състав. Въпреки факта, че сме домакини, ще ни бъде изключително тежко”, каза пред „Вяра” старши треньорът на „Марек” Цветан Видински.
Той има куп проблеми по окомплектоването на състава. Наставникът няма да може да разчита на централния нападател и капитан на отбора Росен Йорданов, който е контузен, и на наказаното крило Димитър Владимиров. До последно под въпрос ще бъде и Александър Близнаков, който поради семейни причини не е тренирал със съотборниците си през цялата седмица.
Срещата е насрочена за 20 октомври (събота) от 16 часа на стадион „Бончук”.