Перничанката Антония Петрова: Забременях за 2 седмици, сънувах, че ще имам момче

Ям, не пълнея, а бебето е голямо, призна щастливата дама

 

Лекари казват, че съм мечтата на всяка бременна – ям, не пълнея, а бебето е голямо. Това заяви Антония Петрова-Батинкова пред Гала.

“Бебето е изцяло планирано и двамата го искахме. Ставаме родители за първи път, въпреки че доста медии спекулираха с това. Буквално за 2 седмици забременях. Не можех да повярвам, че такова нещо може да се случи толкова бързо”, разкри перничанката. “Направих си тест за бременност.

После го оставих небрежно – той го видя, започна да подскача и да пляска. Радваше се като малко дете. Започна да ме прегръща и да ме целува. Той идва на всички прегледи с мен и се интересува от всичко. Навсякъде сме заедно – по всички възможни изследвания”, каза тя. “Сънувах, че ще имаме момче и стана така. Заедно разбрахме пола, но аз наистина преди това го сънувах. Не казвам как ще се казва и дали ще е кръстено на някого. Вече все пак сме измислили име”, каза Петрова. “Никога през живота си не съм спортувала. Има теория, че не трябва да започваш нищо ново, докато си бременна. Имам една болка в кръста, която заради бременността се засилва. Посъветваха ме да започна йога за бременни”, каза тя и добави, че буквално забравя, че е бременна, освен ако бебето не я ритне.