Стрелците на Стоян Тросков от Сандански отстреляха 3 сребърни медала в София

Стрелците от “Спартак” донесоха в Сандански три сребърни медала от Държавния турнир по спортна стрелба ЦСКА в столицата. В него участие взеха над 10 отбора от страната и около 100 състезатели в различните възрастови групи.

Възпитаниците  на Стоян Тросков от Сандански се представиха отлично. Мартин Владиков се състезава на 10 метра пневматичен пистолет при юноши младша възраст. В сериите на състезанието е постигнал 551 точки и с този резултат влиза с 4-то време във финала. На оспорвания финал той успя да се пребори за второто място с резултат 227.4 точки.

Андрей Манчев се състезава на 10 метра пневматичен пистолет при момчета. Андрей е от град Петрич и тренира в Сандански, като той също е втори с резултат 346 точки.

 

При момичетата Златина Чепишева се класира на второ място с резултат 313 точки. Чепишева тренира отскоро и това е много добър резултат за нея.

Стоян Тросков похвали и тримата за доброто им представяне и им пожела много успехи в следващите им състезания. „Отлично представяне на моите участници. От състезание на състезание все повече израстват. Вече се готвим за международния турнир „Тракия” в Пловдив, който ще се проведе в края на настоящата седмица. В него ще участваме със същите състезатели”.