”Локомотив” отсвири „Ураган” с 2:1, Димитър Масларов отбеляза гол от 26 м

Със силно променен състав продължава да играе отборът на „Локомотив” (Генерал Тодоров) през настоящото първенство в областната група „Струма-2”. В шестия кръг от първенството като домакини футболистите на „Локомотив” спечелиха трудно срещу „Ураган” (Михнево) с 2:1. През първата част на срещата футболистите и на двата отбора не успяха да реализират положенията си и се оттеглиха на почивка при нулево равенство.
През втората част на мача бяха отбелязани общо три гола в двубоя. В 56-ата минута Георги Портаров от фаул обстрелва директно вратата на гостите, кълбото рикошира от техен състезател и спря в мрежата за 1:0. Четири минути по-късно главният съдия на срещата отсъди дузпа в полза на домакините, която Стоян Касапов превърна в гол за 2:0. В 67-ата минута Димитър Масларов от „Ураган” отбеляза рядко красив гол от 25-26 метра, като изпрати топката в мрежата на домакините за 2:1. До края на срещата футболистите на двата отбора не си отбелязаха нови попадения. След мача кметът на Генерал Тодоров сподели, че петима основни състезатели са напуснали отбора и са заминали на гурбет в чужбина. ”Това е причината да победим трудно отбора на „Ураган” (Михнево)”.
Играещият треньор на „Ураган” Димитър Новков определи резултата като нереален. „Не успяхме да реализираме създадените голови положения. На всичко отгоре отлично играещият титулярен вратар се контузи и бе извършена принудителна смяна, като неговото място зае Петър Йочев”.

 

Снимките

 

През първата част на срещата футболистите и на двата отбора не успяха да реализират положенията си.