ФК “Велбъжд” на дъното в Трета югозападна лига, играчите на Анатоли Бачовски загубиха у дома с 1:2 от тима на “Балкан”

"Велбъжд" загуби и от "Балкан".

Ново 10-о поражение претърпя отборът на ФК “Велбъжд”. Този път кюстендилци отстъпиха с 1:2 на стадион “Осогово” от “Балкан” в мач от 13-ия кръг на Трета югозападна лига. Гостите от Ботевград показаха по-добра игра и логично поведоха с 0:2. Ивайло Цветанов откри резултата в края на първото полувреме, а в средата на второто капитанът Здравко Атанасов отбеляза втори гол, след като довкара топката във вратата на “Велбъжд” след удар на Ивайло Бояджиев.

При първото попадение на играчите на “Балкан” от щаба на домакините претендираха за нарушение, но главният рефер не отсъди такова. Почетното попадение за тима, воден от Анатоли Бачовски, отбеляза Мирослав Казачки, който бе точен от дузпа в последната минута на мача.

За отбора на “Велбъжд” участие в тази среща не взеха Александър Ханджийски и контузеният Вилизар Захариев.

Кюстендилци продължават да са на дъното на класирането, след като от изиграните 13 мача имат едва 3 точки. В следващия кръг “Велбъжд” отново е домакин, този път на състава на “Оборище” (Панагюрище), който е на второ място в класирането с актив от 30 точки. Срещата е на 3 ноември от 14 часа на стадион “Осогово”.