Секси красавицата Ралица Кашинова от Самоков: Блъсна ме кола с огромна скорост, тренировките ме спасиха

Хубавицата е абсолютен шампион на България по бодибилдинг за 2017 г., а през 2018-а става балкански вицешампион

 

Ралица Кашинова е най-секси бодибилдърката у нас. 25-годишната красавица е родом от Самоков и вече е завладяла сърцата на мъжката аудитория.

Спортът е в кръвта на хубавицата от малка, тъй като е родена в семейство на борци. “Баща ми е борец, сестра ми също, нямаше как да не се занимавам със спорт”, сподели пред “България Днес” състезателката. Хубавицата е абсолютен шампион на България по бодибилдинг за 2017 г., а през 2018-а става балкански вицешампион. Признава, че никога не е имала проблем с теглото, преди да се захване с фитнеса. Тренирала е волейбол, баскетбол, а голямата й любов към спорта се заражда преди повече от 10 години.

“Всичко започна на шега като хоби, но през последните 3 г. се реализирам професионално във фитнеса”, сподели Рали. По професия тя е дипломиран журналист. Занимава се няколко години с телевизия. Не е загърбила професията и гледа да я съчетава с тренировките в залата. “Имам собствено предаване онлайн, в което предавам фитнес и аеробика”, разкрива самоковката. Атлетичната блондинка никога не е имала проблем с мъжете. Те от своя страна не се притеснявали от перфектната й физика. “Обградена съм от мъже, които също тренират. Това, че изглеждам добре, не ги е комплексирало никога”, коментира тя. И добавя, че сърцето й е заето. За трудните си моменти признава, че са много, но истинско изпитание на волята били първите години, в които започнала да се занимава със спорт. Разкрива и за най-голямото изпитание в кариерата си досега. Била блъсната от кола месец преди голям шампионат. “Случи се миналата година, кола ме блъсна с огромна скорост. Месец по-късно трябваше да се явя на състезанието по културизъм. Имах контузии и рани по лицето. Мисля, че само добрата ми физика ме спаси от фатални последствия”, върна лентата Ралица. Въпреки травмите от инцидента състезателката става абсолютен шампион на България в категория “бикини фитнес”.